U dient de Flash player te updaten. Voor deze inhoud dient een flashplayer of een recntere versie van de huidige flashplayer te zijn ge´nstalleerd. Indien dit het geval is, klik dan hier om de nieuwst flashplayer te downloaden.

Nieuws

SWIMMATHON

Proficiat met jullie eerste plaats !

MINIVOETBAL

Proficiat met jullie prestatie!

NAAR DE BAKKER

Sinterklaas bracht lekkere speculaas mee. De kinderen van de derde kleuterklas waren heel nieuwsgierig hoe dit gemaakt werd. We vroegen dit aan een expert in onze buurt, nl. de bakker van Sarlar. Tijdens de interessante rondleiding in de bakkerij zagen we ook hoe Mattentaarten gemaakt worden. Nogmaals wel bedankt voor de rondleiding, alsook voor het lekkers dat we allen mee kregen.


WELKOM SINT EN PIET

Dank je wel Sinterklaas en Zwarte Piet voor jullie bezoek en voor alles wat jullie voor ons meebrachten.
SINTERKLAAS OP BEZOEK IN HET DERDE LEERJAAR

In het derde leerjaar knutselden de kinderen een pietensnoetje. Toen de Sint onverwacht de klas binnenkwam dansten zij hun "pietensinterklaasmove". Alle benen los, en zelfs piet deed mee. Daar kregen zij een extra groot pak voor. Sinterklaas maakte zelfs enkele sommen aan het bord. Maar leuke liedjes duren niet lang en Sint had nog heel wat ander werk voor de boeg. Met "Dag Sinterklaasje" wuifden we hen naar een volgende klas...